• Τηλεφωνο22730 39100

Κουφώματα PVC

 Αρχική /Προιόντα /Κουφώματα PVC/Συρόμενα Κουφώματα PVC /

Τα συρόμενα κουφώματα PVC χαρακτηρίζονται από αντοχή και ιδιαίτερη θερμομονωτική ικανότητα. Είναι μια καλή και λειτουργική λύση καθώς δε χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση και δεν προσβάλλονται απο την υγρασία. Επίσης, ένα ακόμη χαρακτηριστικό των των κουφωμάτων PVC είναι το χαμηλό κόστος αγοράς.

Συστήματα PVC

Kömmerling PSK Tür | Volkwagen

Επάλληλες Συρόμενες Ανακλινόμενες Πόρτες (τύπου Volkswagen)

Οι επάλληλες συρόμενες ανακλινόμενες πόρτες κατασκευάζονται από τα προφίλ των συστημάτων EuroFutur Elegance & Classic και αποτελούν ένα ιδανικό συμπλήρωμα για τις δοκιμασμένες πόρτες βαρέως τύπου λόγω του ελάχιστου βάρους κατασκευής και του λεπτού προφίλ για μικρότερα συρόμενα στοιχεία.

Τα συστήματα συνθετικών κουφωμάτων Kömmerling διαθέτουν διπλά λάστιχα, διπλά ευρωπαϊκά κρύσταλλα, Γερμανικούς μηχανισμούς που κλείνουν σε πολλαπλά σημεία, με άψογη λειτουργικότητα. Η Kömmerling δημιουργεί αρχιτεκτονικές προτάσεις πάνω απο συγκρίσεις.

Συστήματα PVC

Kömmerling HST Premi Door | Bαρέως Τύπου

Αισθητική αρμονία στην πράξη

Η PremiDoor της Kömmerling είναι ένα πραγματικό πρωτοποριακό προϊόν. Η λεπτή της γραμμή και ο διαχρονικός της χαρακτήρας τονίζουν ιδιαίτερα τα τεχνικά της χαρακτηριστικά: Τέλεια θερμομόνωση και ηχομόνωση, και φυσικά, σταθερότητα και στεγανότητα και τέλεια λειτουργικότητα.

Παραλλαγές της σειράς και ασυνήθιστες διαστάσεις με φύλλα έως και 3.0μ πλάτος και 2.5μ ύψος προσφέρουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την προσωπική ξεχωριστή σας αρχιτεκτονική.

Η ευχάριστα αθόρυβη και η ελαφριά κίνηση των συρόμενων στοιχείων είναι ένα ακόμη ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Premidoor που δημιουργήθηκε στη βάση ενός σύγχρονου συστήματος profil 70mm

Ζωή στη " Πράσινη " (φύση) ανεξαρτήτως καιρού μία επιθυμία κάθε ιδιοκτήτη κατοικίας.PremiDoor, η νέα πόρτα βαρέως τύπου της Kömmerling σας δίνει την δυνατότητα να διαμορφώσετε με ευελιξία τα πολύ μεγάλα ανοίγματα προς τον κήπο, και τη βεράντα διατηρώντας τη φωτεινότητα. Οι χώροι κατοικίας ανοίγουν προς τον κήπο, οι βεράντες γίνονται χώροι κατοίκησης.