• Τηλεφωνο22730 39100

Ρολά

 Αρχική Προιόντα /Ρολά /
rola
Συστήματα Θερμομονωτικών Ρολών

Τα θερμομονωτικά ρολά, είναι ένας σύγχρονος και έξυπνος τρόπος για εξοικονόμηση ενέργειας. Τα θερμομονωτικά ρολά της εταιρείας είναι από τα πιο αποδοτικά της αγοράς και ανταποκρίνονται σε όλες τις προϋποθέσεις που θέτει η πολιτεία.

Τα θερμομονωτικά κουτιά είναι ίσια και πομπέ. Συνδυάζονται με τα αντίστοιχα κανάλια ώστε να δημιουργηθεί ένα ενιαίο και αρμονικό σύνολο. Το μέγεθος του κουτιού έχει άμεση σύνδεση με το ύψος του ανοίγματος, ενώ η επιλογή της μορφής συνδέεται με την αρχιτεκτονική του κτιρίου για το βέλτιστο αποτέλεσμα.


► Μέγιστη Ενεργειακή Απόδοση
► Ηχομόνωση
► Υψηλή ποιότητα

rola
Συστήματα επικαθήμενων ρολών

Τα επικαθήμενα κουτιά ρολών είναι ίσια και πομπέ. Συνδυάζονται με τα αντίστοιχα κανάλια ώστε να δημιουργηθεί ένα ενιαίο και αρμονικό σύνολο. Το μέγεθος του κουτιού έχει άμεση σύνδεση με το ύψος και το πλάτος του ανοίγματος αλλά και με τις διατομές των προφίλ της ψάθας, ενώ η επιλογή της μορφής συνδέεται με την αρχιτεκτονική του κτιρίου για το βέλτιστο αποτέλεσμα.


Εξτρά χαρακτηριστικά:

► Στο ρολό μπορεί να προσαρμοστεί πολύ εύκολα σίτα.
► Εύκολα προσαρμόσιμο με όλους, σχεδόν, τους τύπους κουφωμάτων

rola
Συστήματα εξωτερικών ρολών

Τα εξωτερικά ρολά χρησιμοποιούνται κυρίως σε ανακαινίσεις υφιστάμενων κτιρίων αλλά και σε νέες κατασκευές.

Κατασκευάζονται σε τρείς τύπους ανάλογα με το ύψος και το πλάτος του ανοίγματος αλλά και με τις διατομές των προφίλ της ψάθας. Η τοποθέτηση τους γίνεται στην εξωτερική πλευρά του κουφώματος, αφήνοντας αναλλοίωτο το αρχικό ύψος του ανοίγματος. Εξτρά χαρακτηριστικά:

► Εύκολη πρόσβαση για επιδιόρθωση.
► Αρμονική οπτική συνέχεια σε σχέση με την όψη του κτιρίου.