• Τηλεφωνο22730 39100

Η εταιρία μας

 Αρχική / /Εταιρία /

Η εταιρία μας ΕΛ. ΕΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Η εταιρία μας ΕΛ. ΕΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ δραστηριοποιείται από το 1992 στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου. Έπειτα από πορεία συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης, με σύγχρονα μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας αλουμινίου, κατασκευάζουμε σε δικό μας εργοστάσιο προϊόντα που βοηθούν στη βελτίωση της καθημερινότητάς σας, στην κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Το ειδικευμένο προσωπικό μας, η πείρα μας και η άριστη τεχνογνωσία, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε λύσεις άριστης ποιότητας, μεγάλης αντοχής και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Διαθέτουμε πλήρη γκάμα κουφωμάτων αλουμινίου, συνθετικών (PVC) καθώς και μεγάλη ποικιλία σε πόρτες ασφαλείας, στέγαστρα, κάγκελα, σήτες, γκαραζόπορτες και πολλά άλλα προϊόντα.

Τα Κουφώματα Αλουμινίου που κατασκευάζουμε με τον συνδυασμό της θερμοδιακοπής, με τα ενεργειακά τζάμια και με το μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων επιτυγχάνουν τέλεια εφαρμογή, στιβαρότητα, αντοχή, ασφάλεια και μέγιστη εξοικονόμηση Ενέργειας!

Τα κάγκελα και οι πόρτες είναι ένα βασικό κομμάτι των υπηρεσιών που παρέχουμε για εσάς. Διαθέτουμε μεγάλη συλλογή κλασικών και μοντέρνων σχεδίων σε κάγκελα αλουμινίου, για την κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Επίσης, προμηθευόμαστε και τοποθετούμε θωρακισμένες πόρτες, πόρτες αλουμινίου ή PVC καθώς και εσωτερικές, οι οποίες εκτός από την ασφάλεια που σας παρέχουν μπορούν και να διακοσμήσουν το χώρο σας.Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Τα Αντικουνουπικά συστήματα σήτας που προσφέρουμε κατασκευάζονται από την καταξιωμένη εταιρεία GS A.E.B.E. η οποία εγγυάται ποιότητα στην κατασκευή και ευκολία στην τοποθέτηση. Όλα τα προϊόντα πριν την παράδοση, δοκιμάζονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, έτσι ώστε να είναι ελεγμένα και έτοιμα προς τοποθέτηση. Από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο σύστημα όλα τα προϊόντα παρέχουν κομψές λύσεις εντομοπροστασίας σε οποιοδήποτε χώρο με κύριο χαρακτηριστικό τους την αντοχή στον δυνατό αέρα.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 1000 πελάτες έχει την ικανότητα να υλοποιήσει οποιαδήποτε κατασκευή, επιτυγχάνοντας το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.