• Τηλεφωνο22730 39100

Κουφώματα PVC

 Αρχική /Προιόντα /Κουφώματα PVC/Ανοιγόμενα Κουφώματα PVC /

Τα ανοιγόμενα κουφώματα PVC χαρακτηρίζονται από αντοχή και ιδιαίτερη θερμομονωτική ικανότητα. Είναι μια καλή και λειτουργική λύση καθώς δε χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση και δεν προσβάλλονται απο την υγρασία. Επίσης, ένα ακόμη χαρακτηριστικό των των κουφωμάτων PVC είναι το χαμηλό κόστος αγοράς.

Συστήματα PVC

Kömmerling 88 Plus

To απόλυτο σύστημα κουφωμάτων με τις καλύτερες επιδόσεις

Η νέα σειρά Kömmerling 88plus αποτελεί ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο ποιότητας στην ανάπτυξη των συν­θε­τι­κών προφίλ. Η εξαιρετική αύξηση των τιμών θερμο-ηχομόνωσης καθώς και ασφάλειας και οικονομίας, οφείλονται στο συνολικό καινοτόμο σχεδιασμό της νέας γενιάς προφίλ. Με το Kömmerling 88plus δημιουργήσαμε ένα κορυφαίο προϊόν για σύγχρονη δόμηση και ποιοτική Διαβίωση.

• Κουφώματα παθητικών κτιρίων με σύγχρονο design. • Ιδανικά κουφώματα για παθητικά κτίρια. Ισχυρή σύνδεση - αποτελεσματικός ενεργειακός ισολογισμός • Νέες διαστάσεις θέτουν νέα πρότυπα. • Κεντρικές είσοδοι που ανοίγουν προς τα μέσα και προς τα έξω. • Λεπτός και κομψός σχεδιασμός, ποικίλοι χρωματισμοί • 88plus - με Aluclip. Εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τα πλεονεκτήματά του συνδυασμού των υλικών, αλουμινίου και συνθετικού.

Συστήματα PVC

Kömmerling Eurofutur Elegance

Aρχιτεκτονικές δημιουργίες υψηλής αισθητικής

Τα κουφώματα Kömmerling αποτελούν την ασπίδα στο θόρυβο, την απαίτηση στην ποιότητα, την εξοικονόμηση ενέργειας, επιβολή στην αισθητική άποψη, την άρνηση στη συντήρηση και το Ναι στην τέλεια λειτουργικότητα. Τα κουφώματα είναι η πλέον ενδεδειγμένη επένδυση για κάθε ακίνητο που ανακαινίζεται, αναπαλαιώνεται ή κατασκευάζεται.

Μια διαχρονική πρόκληση αισθητικής είναι τα συστήματα συνθετικών κουφωμάτων Kömmerling. Το κύρος αυτής της κορυφαίας Γερμανικής εταιρίας σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία και το επίπεδο παραγωγής την τοποθετούν στην πρώτη θέση στο χώρο του προφίλ PVC.

Συστήματα PVC

Kömmerling Eurofutur Classic - Σκοτία

Ποιότητα στην ιδανική της έκφραση. Τα παράθυρα στην ομορφότερη εκδοχή τους.

Η ομορφιά όπως είναι άλλωστε γενικά αποδεκτό έχει το πλεονέκτημα να γίνεται αντιληπτή πριν από οτιδήποτε άλλο. Τα συνθετικά κουφώματα με προφίλ της Kömmerling είναι εντυπωσιακά όμορφα και προσδίδουν τόσο στα νεόχτιστα όσο και στα παλιά κτίρια υψηλή αισθητική τελειότητα.

Για την εξασφάλιση της ολικής ποιότητας που χαρακτηρίζει τα συστήματα συνθετικών κουφωμάτων της Kömmerling, πραγματοποιούνται πολλαπλά τεστ αντοχής στις υπερσύγχρονες εργοστασιακές εγκαταστάσεις της εταιρίας στη Γερμανία. Το προφίλ ανταποκρίνεται ιδανικά ακόμη κα στις πιο αντίξοες συνθήκες, με πολύ υψηλό δείκτη ασφάλειας.

Συστήματα PVC

Kömmerling 76 AD

Η νέα σειρά KOMMERLING 76 δεν συμβιβάζεται αλλά προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός σύγχρονου κουφώματος. Από το σχέδιο μέχρι τη λειτουργία, τη φυσική κατασκευής και τις τιμές μόνωσης σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση της αξίας, πληροί όχι μόνο τις τρέχουσες αλλά και τις μελλοντικές απαιτήσεις.

•Design: Λεπτά προφίλ επιτρέπουν την τοποθέτηση μεγαλύτερων υαλοπινάκων. Η μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων σε απομίμηση ξύλου ή σε χρώματα RAL και το σύστημα αλουμινίου AluClip Pro σας δίνουν τη δυνατότητα να προσθέσετε την προσωπική σας νότα στην επιλογή του χρώματος.

•Hχοπροστασία: Σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας λειτουργικό τζάμι, το σύ­στη­μα KOMMERLING 76 προσφέρει βέλτιστη ηχοπροστασία, μέχρι 47 dB.

•Θερμομόνωση: Η πρωτοποριακή τεχνολογία proEnergyTec. εγγυάται την απόλυτη θερμομόνωση. Uf - τιμή = 1.1 W / (m2K) ήδη στη βασική του έκδοση

•Ασφάλεια από διαρρήκτες: Τα κουφώματα έχουν σχεδιαστεί για τη χρήση ειδικών μηχανισμών και εξαρτημάτων ασφάλειας με πρόσ­θε­τα μέτρα αντιδιάρρηξης.

•Στεγανότητα: Τα νέα επίπεδα στεγανοποίησης, κρατούν τη σκόνη και τη βροχή μακριά και προσφέρουν ένα άνετο περιβάλλον διαβίωσης.

•Ευκολία φροντίδας και συντήρησης: Οι υψηλής ποιότητας επιφάνειες είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες και καθαρίζονται εύκολα.

•Σταθερότητα: Οι χαλύβδινες ενισχύσεις στο μέγιστο βαθμό διαστάσεων, παρέχουν τέλεια στατικότητα. Στην περίπτωση AluClip Pro, τα προφίλ αλου­μι­νί­ου αναλαμβάνουν τη στατική λειτουργία.

•Ευκολία στη χρήση: Η τοποθέτηση μηχανισμών σύγχρονης τεχνο­λο­γίας, επιτρέπει την κατασκευή κου­φω­μά­των παντός τύπου, ευκολία στη χρήση και άψογη λειτουργικότητα.

•Αερισμός: Για να παρέχει στους χώρους ένα άνετο περιβάλλον διαμονής, η KOMMERLING διαθέτει μια γκάμα σύγχρονων εξαρτημάτων αερισμού.

•Σταθερότητα αξίας: Τα υψηλής περιβαλλοντολογικής αξίας συνθετικά προφίλ, εξασφαλίζουν σύμφωνα με τις αρχές της GreenLine, τη μακροζωία και διατηρούν σταθερή την αξία του ακινήτου σας.

•76 mm: Η λεπτή πρόσοψη των προφίλ, δεν είναι μόνο ελκυστική για νέες εγκαταστάσεις αλλά και ιδανική για αρχιτεκτονικά και ενεργειακά απαιτητικές ανακαινίσεις κουφωμάτων.